Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

USB & Elektronica

USB-sticks, powerbanks en elektronica

Steeds meer mensen gaan niet meer van huis zonder een usb stick of een powerbank in hun tas. De moderne smartphones van vandaag doen allang niet meer een week met hun batterij. Sterker nog, vaak moet de batterij halverwege de dag alweer worden bijgeladen. En voor het meenemen van bestanden, bijvoorbeeld voor een presentatie, gebruiken we geen Cd-schijfjes meer maar een moderne USB stick. In deze categorie vindt u ook horloges, klokjes en weerstations en andere handige accessoires, die wij allemaal voor u kunnen voorzien van uw logo.

Horloges

Ook al gebruiken steeds meer mensen hun telefoon om te zien hoe laat het is, er zijn er nog genoeg die een horloge dragen. En daarom vindt u bij Holland 4 You een uitgebreide selectie goedkope en degelijke horloges. U kunt ze laten voorzien van uw logo zodat het een prima reclamedrager wordt die de ontvanger wellicht dagelijks gaat dragen. De vrolijk gekleurde horloges zijn bovendien heel geschikt voor kinderen, zodat ze goed leren klokkijken, een absolute must voor het volwassen leven. In dit assortiment vindt u ook UV meters die als horloge gedragen kunnen worden. Zo kunt u de zonkracht direct aflezen en zien hoe vaak u zich met goede zonnebrand moet insmeren om de kans o verbranden of huidkanker te verkleinen.

Rekenmachine

Een rekenmachine komt altijd van pas. Om een order te berekenen of om een klant snel een indicatie te geven van de kosten van een klus. Daarnaast worden rekenmachines natuurlijk ook op school gebruikt of tijdens de studie omdat u nu eenmaal niet alles uit het hoofd kunt uitrekenen. Veel van onze rekenmachines zijn voorzien van een zonnecel waarmee ze zichzelf opladen dus een lege batterij komt bijna niet meer voor. Een ideaal presentje om cadeau te geven op en beurs of congres of als giveaway bij bedrijfsbezoeken.

USB-sticks en powerbanks

We leven in het digitale tijdperk. Vrijwel iedereen heeft een smartphone op zak en verstuurt documenten digitaal in plats van per post of per fax. Dan kan een USB stick goed van pas komen. Hier zet u snel een presentatie op of foto’s van een project die u wilt kunnen laten zien. Dankzij de hoge capaciteit kunt u er een groot aantal bestanden probleemloos op kwijt. Een powerbank is erg handig om uw tablet of smartphone onderweg op te laden als de batterij bijna leeg is en de werkdag nog niet voorbij. Zowel USB sticks als powerbanks kunnen wij voorzien van uw logo of bedrijfsnaam, waarmee ze een prima reclamedrager worden voor uw merknaam.

Weerstations

Een weerstation kunt u zowel thuis als op het werk gebruiken. Dankzij de sensor die de luchtdruk en temperatuur buiten meet heeft u een goede indicatie fan het weer en de verwachting op korte termijn. En dat kan erg handig zijn in ons wisselvallige klimaat. Daarnaast meet het weerstation ook de luchtvochtigheid in de ruimte, dit kan belangrijk zijn als u snel last heeft van droge ogen, wat vooral voor contactlensdragers vervelend kan zijn. Een weerstation is dan ook een prima cadeautje voor uw medewerkers, bijvoorbeeld om het bedrijfsjubileum te vieren. Ook als relatiegeschenk is een weerstation vaak erg welkom bij uw relaties en klanten.

Accessoires voor smartphone en tablet

Steeds meer mensen maken intensief gebruik van een smartphone of tablet. Niet alleen privé maar ook het zakelijk gebruik neemt nog steeds toe. Als u het scherm van uw toestel schoon wilt houden dan is een stylus pen zeker aan te raden. Hiermee kunt u uw tablet of smartphone prima bedienen. En Holland 4 You kan deze stylus voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Hiermee maakt u er een prima reclamedrager van. Datzelfde geldt voor handige laadsnoeren voor mobiele apparaten met uw logo waarmee u uw toestel overal probleemloos kunt opladen en nooit meer met een lege batterij zit.

Audio en MP3 accessoires

Het dragen van ‘oortjes’ kan veel voordelen hebben. U kunt ongestoord naar muziek luisteren zonder anderen daarmee te hinderen. Op het werk, in de trein of thuis. Oordopjes kunnen erg handig zijn bij concertbezoek. Als de muziek erg hard is dan is het verstandig om uw oren te beschermen om gehoorbeschadiging te voorkomen. Zowel oordopjes als oortjes kunnen door Holland 4 You worden geleverd in een handig opbergdoosje. Dit opbergdoosje voor hoordopjes of een oortelefoon voorzien wij dan uiteraard van uw logo of bedrijfsnaam. Een ideale en aantrekkelijk geprijsde giveaway bij veel gelegenheden. Wilt u een relatie of iemand anders verrassen met een mooi cadeau dan is een bluetooth speaker of koptelefoon een prima suggestie. Hiermee kan ongestoord naar muziek of andere audio worden geluisterd. De batterijen gaan vaak minimaal 4 uur mee voordat ze weer moeten worden opgeladen.

Klokken en wekkers

Een klokje op het bureau is erg handig omdat u in een oogopslag kunt zien hoe laat het is. Nog handiger is het als er een wekkerfunctie op zit die u waarschuwt dat over een kwartier die belangrijke vergadering begint. Bij Holland 4 You kunt u een keuze maken uit diverse modellen klokjes voor op het bureau, al dan niet voorzien van een alarmfunctie. U kunt klokjes of wekkers laten bedrukken met uw logo. Zo maakt u er een leuke giveaway van waarmee u uw bedrijf kunt promoten tijdens een open dag of op een beurs of congres. Ook als presentje voor de medewerkers is een leuke klok met logo bij velen altijd welkom.

Computer accessoires

Hoewel de tablet en smartphone in veel huishoudens zijn ingeburgerd neemt de computer of laptop nog steeds een belangrijke plaats in. Om te werken aan een scriptie of werkstuk. Om op een groot scherm een film of foto’s te bekijken. Veel mensen die thuis werken hebben een laptop of personal computer nodig. En daarnaast zijn deze apparaten uiteraard ook niet weg te denken op menig kantoor. Leuke accessoires zoals een kabel organizer, een muis, muismat of schermreiniger kunt u laten voorzien van uw logo of bedrijfsnaam. Zo maakt u er een leuke giveaway van die door veel ontvangers zal worden gewaardeerd. Het zijn prima reclamedragers die kunnen bijdragen aan de promotie van uw merknaam.

De beste elektronica producten laten voorzien van uw logo

De producten in deze categorie zijn over het algemeen zeer geliefd bij een grote groep mensen. Wilt u scoren en uw merknaam promoten? Laat ze dan voorzien van uw logo of bedrijfsnaam. Holland 4 You regelt het voor u tegen een scherpe prijs. Wij sturen u eerst een proefdruk per e-mail en u kunt als u wilt een sample van het product van uw keuze bestellen. Circa 2 tot 3 weken na uw akkoord op uw order kunt u de bestelde producten verwachten. Wilt u een product met logo nogmaals bestellen? Neem dan contact met ons op voor een extra scherpe offerte.

Artikelen 1 tot 15 van 1914

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Trendy horloge
   

  Trendy horloge

  Prijs op aanvraag
  Excl. 21% BTW
 • Trendy siliconen horloge
   

  Trendy siliconen horloge

  Prijs op aanvraag
  Excl. 21% BTW
 • Square USB 2GB
   

  Square USB 2GB

  Prijs op aanvraag
  Excl. 21% BTW

Artikelen 1 tot 15 van 1914

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Back to top