Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

USB & Powerbanks

Bedrukte USB sticks en powerbanks

Flexibel werken is bij veel bedrijven steeds vaker regel dan uitzondering. Dat betekent dat men niet iedere dag op dezelfde werkplek zit en altijd mobiel bereikbaar moet zijn. Met handige producten als USB-sticks en powerbanks is dat gelukkig geen enkel probleem. Databestanden kunnen eenvoudig meegenomen worden, zelfs als daarvoor veel capaciteit nodig is. En mocht de batterij onderweg leeg raken, dan is deze met een goede powerbank zo weer opgeladen. Bij Holland4you vindt u diverse soorten USB-sticks en powerbanks met verschillend vermogen. Laat uw logo erop drukken en u heeft het perfecte promotieartikel in handen.

Powerbanks als ideaal relatiegeschenk

We zijn misschien niet vaker onderweg dan vroeger het geval was, maar tegenwoordig heeft iedereen wel tenminste een elektronisch apparaat bij zich; zijn telefoon. En konden de oude modellen met gemak een paar dagen met hun batterij doen, de smartphones van nu worden zoveel gebruikt dat ze tenminste eens per dag aan de oplader moeten. Dat geldt overigens net zo goed voor tablets en laptops. Vooral als er veel muziek gestreamd wordt of filmpjes worden bekeken. Daarom is het bijna noodzakelijk om altijd een powerbank bij je te hebben. Voor u het ideale relatiegeschenk dus, waar zowel zakelijk als privé veel gebruik van gemaakt zal worden.

USB-sticks met verschillende capaciteit

In ons assortiment vindt u heel veel USB-sticks. Deze verschillen voornamelijk in opslagcapaciteit. Zo zijn er USB-sticks van 1 of 2 GB, maar ook van 4, 8 en 16 GB. Ook de modellen zijn zeer divers. Van de bekende rechthoekige sticks met platte dop tot creditcard formaat, die makkelijk in een portemonnee te vervoeren zijn. Er zijn ook handige USB-sticks met flexibel koord, die aan een tas te bevestigen zijn. Met zo’n artikel komen uw relaties onderweg nooit zonder te zitten.

Andere USB-gadgets

Bij Holland4you kunt u niet alleen terecht voor USB-sticks met opslagcapaciteit. We hebben ook leuke gadgets, die via USB aan een laptop, tablet of computer gekoppeld kunnen worden. Wat dacht u bijvoorbeeld van zo’n handig leeslampje? Of van een portable mini ventilator? Daarmee houden uw klanten en medewerkers ook op warme dagen het hoofd koel tijdens hun werkzaamheden. Een ander item dat altijd van pas komt is een zogenaamde 3 Way Charger. Dit zijn drie verschillende stekkertjes waarmee je verschillende apparaten op kunt laden via dezelfde USB-poort. Voor wie daar onderweg gebruik van wil maken, hebben we er ook een auto adapter bij.

Prijzen op aanvraag

Bij de meeste USB-sticks en powerbanks staan de prijzen duidelijk aangegeven. Op de productpagina van het betreffende artikel vindt u ook een overzicht van de staffelkortingen die wij hanteren. Sommige producten hebben echter een prijs op aanvraag. Dit heeft te maken met het feit dat dit vaak wat exclusievere modellen zijn, die wij niet altijd in grote getale op voorraad hebben of waarvoor wij wellicht een speciale prijs voor u kunnen afspreken met onze leverancier. Als u interesse heeft in deze artikelen kunt u daarom het beste even contact met ons opnemen.

Artikelen 1 tot 15 van 581

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 15 van 581

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top