Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Weerstations

Weerstations bedrukt met uw logo

Een weerstation is een relatiegeschenk dat veel waardering zal oogsten. Veel mensen vinden het leuk om de temperatuur, luchtdruk en luchtvochtigheid via een weerstation te kunnen aflezen. Zeker met het afwisselende weer in Nederland is dit een leuke bezigheid. U kunt een weerstation laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of uw logo om er zo een gewaardeerd relatiegeschenk van te maken voor uw klanten of uw medewerkers.

Diverse uitvoeringen van weerstations leverbaar

Bij Holland 4 You kunt u een keuze maken uit verschillende weerstations. U kunt in de productomschrijving lezen welke functies het weerstation van uw keuze heeft. Ze kunnen worden neergezet op het bureau of in sommige gevallen ook buiten opgehangen worden. Er zijn ook uitvoeringen leverbaar met een handig klokje, ideaal voor op het bureau maar ook voor thuis heel praktisch. Wanneer een relatie van u een weerstation als relatiegeschenk ontvangt zal dit zeker worden gewaardeerd. Als u ervoor kiest om het weerstation met uw logo te laten bedrukken betekent dit een extra mogelijkheid om uw bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen.

Bestel met uw logo bedrukte weerstations tegen een scherpe prijs

Bij Holland 4 You kunt u nu scherp geprijsde weerstations bestellen. U kunt deze items tegen meerprijs laten bedrukken met uw logo, uw bedrijfsnaam of een zelf opgegeven tekst. U ontvangt voordat uw bestelling in productie gaat eerst een proefdruk per e-mail die u kunt beoordelen. Na uw akkoord kunt u uw opdracht binnen circa 2 weken verwachten. Orders van boven de 500 euro worden franco bezorgd. Als u vragen heeft over onze weerstations of één van onze andere producten kunt u daarmee natuurlijk altijd bij de klantenservice terecht.

Artikelen 46 tot 50 van 50

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

 • Weerstations met sensoren
   

  Weerstations met sensoren

  vanaf € 24,50
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Weerstations
   

  Weerstations

  vanaf € 25,-
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Indoor/outdoor weerstation, zilver
   

  Indoor/outdoor weerstation, zilver

  vanaf € 25,16
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Weerstations
   

  Weerstations

  vanaf € 32,-
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • METEORLUX
   

  METEORLUX

  vanaf € 59,90
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW

Artikelen 46 tot 50 van 50

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Back to top