Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Isoleerbekers & Thermobekers

Praktische thermobekers en isoleerbekers met uw bedrijfslogo

Een lekker warme kop koffie of thee voor onderweg is natuurlijk niet te versmaden. Bij Holland 4 You kunt u praktische thermobekers en isoleerbekers bestellen om dit mogelijk te maken. U kunt uiteraard een thermobeker of isoleerbeker laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Dit maakt zo’n beker een leuk cadeautje om weg te geven aan een goede relatie of klant. Maar ook op uw eigen bureau misstaan deze stijlvolle bekers zeker niet.

Een gewaardeerd relatiegeschenk

Een thermobeker met uw bedrijfslogo is een gewaardeerd cadeau voor veel mensen. Velen vinden het makkelijk om iets te drinken mee te nemen naar het werk of naar school en dat de drank dan gedurende lange tijd warm of juist koud blijft. Dankzij de handige isolerende sluiting kan de beker prima in de tas worden meegenomen omdat deze onderweg gegarandeerd niet zal lekken. U kunt de thermobeker cadeau geven bij een aankoop in uw winkel of als geschenk aan uw medewerkers.

Thermobekers of isoleerbekers vlot besteld en snel geleverd

Bij Holland 4 You kunt u direct een bestelling plaatsen voor met logo bedrukte thermobekers. Wij kunnen u desgewenst ook vooraf een offerte sturen met een vrijblijvende prijsopgave. Nadat u uw order bij ons heeft geplaatst zorgen wij ervoor dat u per e-mail een proefdruk van het logo krijgt of de tekst die u op de thermobeker wilt laten drukken. Na uw akkoord wordt uw opdracht geproduceerd. U ontvangt de bestelde producten binnen circa twee weken in huis. Als u vragen heeft over onze producten dan kunt u deze altijd stellen aan onze klantenservice. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Back to top