Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Wijnaccessoires

Alles voor bij een goed glas wijn, voorzien van uw logo

Een goed glas wijn, daar geniet u van in goed gezelschap. Maar voordat de wijn kan worden ingeschonken moet de fles op een nette manier worden opengemaakt en moet de wijn op de juiste temperatuur zijn. Hiervoor kunt u bij Holland 4 You de juiste accessoires bestellen. Een fraai sommelier mes om de fles op de juiste manier te openen kunt u laten voorzien van uw bedrijfslogo. Ook een fraaie wijnkoeler kan worden voorzien van uw logo of bedrijfsnaam.

Maak er een mooie avond van met een goed glas wijn

Witte wijn moet koel worden gedronken. Rode wijn juist weer niet, die smaakt beter op kamertemperatuur. Voor witte wijnen kunt u gebruik maken van een stijlvolle wijnkoeler om de wijn op de juiste temperatuur te brengen. U kunt zo’n fraaie wijnkoeler laten voorzien van uw bedrijfslogo. Ideaal als u een eigen horecagelegenheid heeft. Maar ook leuk als u de wijnkoeler cadeau wilt geven aan relaties of medewerkers, eventueel in combinatie met een goede fles wijn. Ook de mooie geschenksets met een kelnermes en een wijnstopper zijn zeer geschikt als relatiegeschenk.

Bestel uw wijnartikelen direct online

U kunt bij Holland 4 You direct fraaie wijnaccessoires online bestellen. Wij kunnen vrijwel ieder artikel voorzien van uw bedrijfslogo. Voordat wij uw order in productie nemen ontvangt u van ons een proefdruk per e-mail waarvoor u eerst uw akkoord dient te geven. Voor grotere orders kunt u altijd vooraf een prijsopgave aanvragen. Heeft u vragen over deze of andere producten uit ons assortiment? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

10 artikel(en)

 • StyloVino kelnermes

  StyloVino kelnermes

  vanaf € 2,25
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • 4 delig wijnset Chateau""
   

  4 delig wijnset Chateau""

  vanaf € 8,28
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Château wijngeschenkset
   

  Château wijngeschenkset

  vanaf € 12,45
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • 4 delig wijnset Bordeaux" "
   

  4 delig wijnset Bordeaux" "

  vanaf € 16,07
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW

10 artikel(en)

Back to top