Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Balpen geschenken

Parker en Waterman balpennen, pennensets en schrijfsets met logo bedrukking

Wij leveren fraaie balpennen, vulpennen, pennensets of schrijfsets van Parker, Waterman of Balmain. Een prachtig relatiegeschenk voorzien van uw naam of het logo van uw bedrijf met lasergegraveerd voor onuitwisbare herinnering. 

De balpen, het meest gegeven relatiegeschenk

Een balpen met logo is één van de meest bekende en vaakst uitgedeelde relatiegeschenken. Een pen leent zich dan ook uitstekend voor bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. U kunt eenvoudige en scherp geprijsde balpennen laten bedrukken om uit te delen bij de balie van uw bedrijf of tijdens een evenement zoals een beurs, congres of bedrijfspresentatie. Maar bij Holland 4 You vindt u meer dan alleen maar balpennen die bedoeld zijn als giveaway.

Geef een mooie pennenset cadeau

Wanneer u een mooie deal heeft gesloten, of wanneer u een relatie ontmoet die wellicht een goede klant gaat worden in de toekomst, dan wilt u natuurlijk een goede indruk achterlaten. Dit kunt u prima doen met een fraaie pennenset, verpakt in een mooie geschenkdoos. Holland 4 You kan de pennen met uw logo bedrukken zodat de ontvanger altijd zal weten van wie hij deze fraaie pennenset heeft gekregen.

Bestel nu uw bedrukte pennen of pennensets van topmerken

Bij Holland 4 You vindt u pennen en pennensets van topmerken zoals Parker, Waterman en Balmain. Wij voorzien de pennen door middel van lasergravering van uw logo zodat deze onuitwisbaar op de pen wordt aangebracht. U ontvangt hiervan uiteraard vooraf een proefdruk per e-mail. Vraag nu een offerte aan en wij sturen u een vrijblijvende prijsopgave voor uw order.

Artikelen 1 tot 15 van 143

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Balpen Blauwschrijvend

  Balpen Blauwschrijvend

  vanaf € 0,10
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Tullik 4 delige pennenset
   

  Tullik 4 delige pennenset

  vanaf € 0,15
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Verpakking balpen
   

  Verpakking balpen

  vanaf € 0,1425
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW

Artikelen 1 tot 15 van 143

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Back to top