Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Kantooraccessoires

Kantooraccessoires bedrukt met uw logo

Bij Holland 4 You vindt u een uitgebreid assortiment kantoorartikelen die wij kunnen bedrukken met uw logo. Handige presse-papiers, bureau organizers, linialen en visitekaarthouders vindt u op deze pagina’s. Maar er is nog veel meer, het assortiment wordt regelmatig uitgebreid en geactualiseerd. Al deze producten kunnen desgewenst worden voorzien van uw bedrijfsnaam en/of bedrijfslogo.

Leuk om weg te geven of zelf te gebruiken

Veel producten in deze categorie zijn ideaal om weg te geven ter promotie. U kunt ze gebruiken om op uw bedrijf cadeau te doen aan klanten of bezoekers. Maar ze zijn ook zeer geschikt om uit te delen tijdens een bedrijfspromotie op een beurs of congres. De artikelen zijn scherp geprijsd en dus een ideale mogelijkheid om uw bedrijfsnaam op een ludieke manier te promoten. U kunt een artikel kiezen dat past bij uw bedrijf of een algemeen gebruiksartikel dat bij een grote groep mensen in de smaak zal vallen.

Snel geleverde kwaliteitsproducten

Heeft u een geschikt kantoorartikel gevonden dat u wilt laten bedrukken met uw bedrijfslogo? Dan kunt u dit direct online bestellen. Wilt u eerst meer informatie of wilt u een vrijblijvende offerte, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij sturen u in alle gevallen eerst een proefdruk per e-mail voordat wij uw order in productie nemen. Uw logo wordt door ons gratis gebruiksklaar gemaakt voor productie. Alle orders met een waarde vanaf 500 euro worden franco bij u bezorgd.

Artikelen 1 tot 15 van 282

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 15 van 282

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top