Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Potloden, kleurpotloden, stiften

Kleurpotloden, timmermanspotloden en markeerstiften met uw bedrijfslogo

Bij Holland 4 You vindt u een ruim assortiment potloden, markeerstiften, kleurpotloden en meer. Wij voorzien deze artikelen indien gewenst van uw bedrijfslogo. Een fraai vulpotlood met logo is een geschenk dat veel mensen weten te waarderen. Onze luxe vulpotloden worden geleverd in een passende geschenkverpakking.

Timmermanspotloden zijn inzetbaar als promotieartikel voor bouwbedrijven, klusbedrijven, aannemersbedrijven. Markeerstiften worden veelal toegepast als promotieartikel op kantoor. Bij klinieken en restaurants zijn de kinderen stil te houden met grappige kleurpotloden. Kortom bedrukte potloden, doosjes waskrijt en markeerstiften zijn als promotieartikel breed inzetbaar.

Leuke giveaways voor kinderen

Heeft u een bedrijfsopening of een andere reden waarvoor u extra bezoekers ontvangt zoals een speciale promotieactie, dan is het natuurlijk leuk om een presentje te kunnen geven aan de kinderen die met de ouders mee komen. Bij Holland 4 You kunt u hiervoor een keuze maken uit verschillende artikelen. Een setje wasco krijtjes bijvoorbeeld of een doosje kleurpotloden. Uiteraard kunnen wij de verpakking bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam ter promotie. Ook handige tekstmarkers bedrukt met uw logo vindt u in het assortiment op deze pagina’s. Bestel direct online de schrijfwaren van uw keuze

Bent u op zoek naar potloden of andere schrijfwaren bedrukt met uw logo?

Maak dan direct uw keuze in onze webshop. Wij sturen u desgewenst graag een vrijblijvende offerte voor uw order. Bij het plaatsen van een bestelling voor bedrukte artikelen maken wij uw logo gereed voor verwerking en sturen u een proefdruk. De kosten hiervoor zijn bij de orderprijs inbegrepen. Na uw akkoord wordt uw bestelling zo snel mogelijk in productie genomen. Bestellingen van meer dan 500 euro worden zonder verzendkosten bij u afgeleverd.  

Artikelen 1 tot 15 van 174

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Houten potlood

  Houten potlood

  vanaf € 0,06
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Potlood mini
   

  Potlood mini

  vanaf € 0,0825
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Potlood met gum STOMP

  Potlood met gum STOMP

  vanaf € 0,08
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Potlood
   

  Potlood

  vanaf € 0,0975
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Potlood bio
   

  Potlood bio

  vanaf € 0,105
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • SignPoint vulpotlood

  SignPoint vulpotlood

  vanaf € 0,16
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW

Artikelen 1 tot 15 van 174

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Back to top