Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Paraplu's

Met uw logo bedrukte paraplu’s bestellen

Een paraplu is in ons regenachtige klimaat een zeer welkom relatiegeschenk. U kunt bij Holland 4 You standaard paraplu's, golfparaplu's en stormparaplu's paraplu’s laten bedrukken met uw logo. Hiermee creëert u een uitgelezen kans om uw logo of merknaam onder de aandacht te brengen. U kunt het logo subtiel laten aanbrengen maar ook in het groot zodat het van een afstand goed zichtbaar is. U kunt een paraplu cadeau geven aan uw relaties of klanten maar ook aan uw medewerkers. U kunt kiezen uit verschillende modellen en uitvoeringen.

Een paraplu met logo op een beurs of seminar

Als u met uw bedrijf een stand heeft op een beurs dan is het de kunst om uzelf goed zichtbaar en herkenbaar te maken. Datzelfde geldt als u op straat een promotieactie doet. Een paraplu met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam kan daarbij helpen. Zo zien bezoekers of passanten van een afstand al welk bedrijf u vertegenwoordigt. U kunt een paraplu bij u dragen als herkenning maar u kunt ze ook gebruiken om uw stand mee op te bouwen.

Laat een mooie paraplu bedrukken met uw logo

U kunt verschillende modellen paraplu’s laten voorzien van uw logo of bedrijfsnaam. Ook kunt u een zelfgekozen tekst op de paraplu laten drukken. U ontvangt vooraf een drukproef zodat u het resultaat kunt beoordelen. Na uw akkoord nemen wij uw order in productie. U kunt uw bestelling in de meeste gevallen in circa 2 weken verwachten.

Als u nog vragen heeft dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Back to top