Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Picknick & Camping

Barbecue en camping producten met uw logo

Veel Nederlanders zijn dol op barbecueën. Zodra de dagen weer langer worden en de temperatuur stijgt is het buiten vlees en andere gerechten braden enorm populair. U kunt het nog leuker en gemakkelijker maken met praktische relatiegeschenken voor de camping, barbecue en picknick met uw logo of bedrijfsnaam. U kunt deze handige gadgets weggeven bij verschillende gelegenheden. Denk aan een bedrijfsjubileum of een presentatie tijdens een beurs of seminar.

Promotie artikelen voor diverse branches

In diverse branches kunt u de artikelen uit deze categorie gebruiken. Als u keukens verkoopt is een ovenhandschoen of schort met uw logo een leuke attentie om weg te geven bij de aankoop van een keuken. Maar u kunt ook een leuke barbecue tang met uw logo weggeven als u een luxe tuinset verkoopt. Deze items kunt u natuurlijk ook cadeau doen als u een webshop heeft en klanten voor een bepaald minimumbedrag bestellen. Zo brengt u uw bedrijfsnaam op een ludieke manier extra onder de aandacht.

Laat camping en picknick artikelen bedrukken met uw logo

Heeft u een item gevonden dat past bij uw bedrijf en klantenkring? Laat dit dan bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of een zelf gekozen tekst. Wij maken uw opdruk gereed voor verwerking en sturen u eerst een proefdruk per e-mail. Als deze akkoord is wordt uw opdracht in productie genomen.

De levertijd van artikelen met opdruk is circa 2 weken. U kunt desgewenst ook een sample van het door u gewenste artikel aanvragen. Voor orders van meer dan 500 euro geldt gratis verzending.

Met al uw vragen over onze producten en het aanbrengen van een opdruk kunt u terecht bij onze klantenservice.

Artikelen 1 tot 15 van 137

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • MINI FLAMINGO
   

  MINI FLAMINGO

  vanaf € 0,94
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Cabo 375 ml mini waterzak

  Cabo 375 ml mini waterzak

  vanaf € 1,01
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • MINI SANDIA
   

  MINI SANDIA

  vanaf € 0,98
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW

Artikelen 1 tot 15 van 137

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Back to top