Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Aanstekers

Aanstekers met uw logo bestellen

Een aansteker is altijd handig. Niet alleen voor rokers, maar ook in allerlei andere situaties kan een aansteker handig zijn. Denk aan het aansteken van kaarsen of het gasfornuis als de vonkontsteking weigert. Een aansteker met logo is daarom een door velen gewaardeerd promotieartikel. U kunt bedrukte aanstekers weggeven als u uw bedrijf op straat promoot of tijdens een beurs of seminar waar u vertegenwoordigd bent. Ook kunt u natuurlijk een aansteker weggeven als de klanten in uw rookwinkel voor een bepaald bedrag besteden.

Partylighters en andere producten

Naast goedkope aanstekers die door Holland 4 You kunnen worden bedrukt met uw logo kunt u in de webshop ook verwante artikelen bestellen zoals een handige aansteker in combinatie met een flesopener of een partylighter. Ook deze artikelen kunnen wij uiteraard voor u voorzien van uw bedrijfslogo, bedrijfsnaam of een door u op te geven tekst. Op deze manier kunt u op een ludieke manier uw merknaam onder de aandacht brengen van bijvoorbeeld beursbezoekers.

Goedkope aanstekers bedrukken met uw bedrijfslogo

U kunt direct een partij aanstekers bestellen met uw logo of bedrijfsnaam. Kies het artikel van uw keuze en vraag eventueel eerst een sample aan. Indien de kwaliteit u bevalt kunt u uw bestelling aan ons doorgeven.

U ontvangt altijd eerst een drukproef per e-mail. Als deze naar tevredenheid is dan wordt uw opdracht in productie genomen. Orders van boven de 500 euro worden door ons franco bezorgd.

Heeft u vragen over ons aanstekerassortiment of over andere artikelen in onze webshop? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice voor meer informatie.

Artikelen 1 tot 15 van 50

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

 • Aansteker Polo De Luxe
   

  Aansteker Polo De Luxe

  vanaf € 0,3075
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Aansteker Tokai M12L

  Aansteker Tokai M12L

  vanaf € 0,3075
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Aansteker Heat

  Aansteker Heat

  vanaf € 0,3075
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW

Artikelen 1 tot 15 van 50

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Back to top