Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Buttons & Magneten

Buttons en memomagneten laten bedrukken met uw bedrijfslogo

Buttons en koelkast of whiteboard magneten met logo opdruk zijn een prima manier om uw bedrijf en bedrijfsnaam onder de aandacht te brengen. U kunt buttons gebruiken als u uw bedrijf vertegenwoordigt op een event of een beurs. Bezoekers kunnen u dan meteen herkennen en eventueel aanspreken over uw diensten of producten. Ook zijn deze buttons en ook de magneten met logo of tekst erg leuk om weg te geven, zeker als er ook kinderen aanwezig zijn of de bezoekers jonge kinderen hebben.

Diverse scherp geprijsde whiteboard memomagneten en buttons

U vindt hier verschillende scherp geprijsde buttons en memomagneten die u kunt laten voorzien van uw bedrijfsnaam of uw logo. U kunt ze weggeven ter promotie maar natuurlijk ook gebruiken om uw medewerkers herkenbaar te laten zijn. De magneten zijn prima geschikt om op uw bureau paperclips bij elkaar te houden.

Bestel voordelig de leukste buttons en magneten met uw logo

Wilt u ook van die leuke buttons of memomagneten met uw bedrijfsnaam of uw logo? Bestel ze nu voordelig en snel bij Holland 4 You. U kunt uw logo in een bestand aan ons mailen, waarna wij het geschikt maken voor het drukproces. Hierna krijgt u van ons een proefdruk per e-mail. Na uw akkoord worden uw producten zo snel mogelijk vervaardigd. U kunt uw bestelling doorgaans binnen 2 weken verwachten.

Heeft u nog vragen over onze buttons, magneten of andere producten? Aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice!

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Back to top