Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Lanyards

Lanyards bedrukt met logo het ideale promotieartikel

Een bedrukte lanyard of keycord is een ideaal promotieartikel. U kunt ze gebruiken als u uw bedrijf op een beurs of event vertegenwoordigt zodat u goed herkenbaar bent voor bezoekers. Aan de lanyards met logo bedrukking kunt u een naambadge bevestigen, maar natuurlijk kunt u deze ook gebruiken voor sleutels. Dat laatste is ideaal als u gedurende de dag vaak een afgesloten hek of deur moet openen en niet met sleutels in uw broekzakken wilt rondlopen, met de kans ze te verliezen.

Een lanyard is een prima weggever ter promotie

Wist u ook dat er mensen zijn die keycords met logo sparen? Ze struinen stad en land af en ruilen ze met andere verzamelaars. Een lanyard met logo is dus een ideaal presentje om weg te geven ter promotie van uw bedrijf. U kunt bij Holland 4 You bedrukte lanyards bestellen met 3 breedtes. Afhankelijk van de tekst of het logo dat u erop wilt laten drukken kunt u de voor uw situatie meest geschikte maat uitkiezen. Uiteraard zijn de lanyards in meerdere kleuren leverbaar. Ze bevatten een sleutelring en een handige karabijnhaak voor multifunctioneel gebruik.

Direct online uw bedrukte keycords of lanyards bestellen

Bij Holland 4 You kunt u direct online uw keycords met logo bedrukking bestellen. Kies het gewenste model uit en bepaal hoeveel stuks u wilt bestellen. Kleine oplages lanyards is mogelijk, maar hoe groter het aantal, hoe lager de prijs per stuk.

Stuur ons een bestand met de gewenste tekst of afbeelding en wij maken dit gereed voor bedrukking waarna u een gratis proefdruk ontvangt per mail. Als u hiermee akkoord gaat worden uw lanyards bedrukt en kunt u ze binnen circa 2 weken verwachten.

Bestellingen vanaf 500 euro worden zonder extra verzendkosten aan u toegestuurd. Voor vragen over onze diensten en producten kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice.

Artikelen 1 tot 15 van 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Artikelen 1 tot 15 van 44

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Back to top