Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Lanyards

Met uw logo bedrukte lanyards het ideale promotieartikel

Een lanyard of keycord is een ideaal promotieartikel. U kunt ze gebruiken als u uw bedrijf op een beurs of event vertegenwoordigt zodat u goed herkenbaar bent voor bezoekers. Aan de lanyard bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam kunt u een naambadge bevestigen maar natuurlijk kunt u hem ook gebruiken voor sleutels. Dat laatste is ideaal als u gedurende de dag vaak een afgesloten hek of deur moet openen en niet met sleutels in uw broekzakken wilt rondlopen, met de kans ze te verliezen.

Een lanyard is een prima weggever ter promotie

Wist u dat er mensen zijn die keycords sparen? Ze struinen stad en land af en ruilen ze met andere verzamelaars. Een lanyard is dus een ideaal presentje om weg te geven ter promotie van uw bedrijf. U kunt bij Holland 4 You lanyards bestellen met 3 breedtes, namelijk , en mm. Afhankelijk van de tekst of het logo dat u erop wilt laten drukken kunt u de voor uw situatie meest geschikte maat uitkiezen. Uiteraard zijn de lanyards in meerdere kleuren leverbaar. Ze bevatten en sleutelring en een handige karabijnhaak voor multifunctioneel gebruik.

Direct online uw bedrukte keycords of lanyards bestellen

Bij Holland 4 You kunt u direct online uw keycords met logo bedrukking bestellen. Kies het gewenste model uit en bepaal hoeveel stuks u wilt bestellen. Hoe groter het aantal, hoe lager de prijs per stuk.

Stuur ons een bestand met de gewenste tekst of afbeelding en wij maken dit gereed voor bedrukking waarna u een gratis proefdruk ontvangt per mail. Als u hiermee akkoord gaat worden uw lanyards bedrukt en kunt u ze binnen circa 2 weken verwachten.

Bestellingen vanaf 500 euro worden zonder extra verzendkosten aan u toegestuurd. Voor vragen over onze diensten en producten kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met de klantenservice.

Artikelen 1 tot 15 van 23

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 • Badge holder horizontaal
   

  Badge holder horizontaal

  vanaf € 0,165
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Lanyard WHITE LANY

  Lanyard WHITE LANY

  vanaf € 0,34
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • SIMPLE LANY

  SIMPLE LANY

  vanaf € 0,42
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW

Artikelen 1 tot 15 van 23

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Back to top