Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Promotionals & Premiums

Promotionals en premiums

Om uw naamsbekendheid te vergroten is het belangrijk om zo nu en dan een promotieactie te doen. Dit kunt u natuurlijk doen door een folder te laten drukken, maar de kans dat die ongelezen bij het oud papier belandt is vrij groot. Reclame op radio of tv is alleen weggelegd voor bedrijven met een groot budget. Dan is er gelukkig nog een andere mogelijkheid om uw merknaam onder de aandacht te brengen. Dit kunt u doen door onze super voordelige promotionals en premiums met logo te bestellen. Goedkope giveaways die altijd wel in de smaak vallen bij een breed publiek. Maak uw keuze uit dit assortiment en wij zorgen dat u uw bestelling snel in huis heeft.

Wanneer zijn giveaways effectief?

Een giveaway, zoals een goedkoop promotieartikel vaak wordt genoemd, is een prima manier om uw merknaam onder de aandacht te brengen. Maar let wel op waar en wanneer u uw promotie artikelen uitdeelt. Willekeurig op straat gaan staan heeft alleen zin als u een bedrijf heeft dat een breed publiek aanspreekt. De opening van een nieuwe snackbar valt hier zeker onder. Maar als u een boekhoudkantoor heeft of websitebouwer bent dan heeft promotie op straat niet zoveel zin. Dan kunt u er beter voor kiezen om een leuk kleinigheidje bij een papieren mailing te voegen en deze naar een gerichte doelgroep te sturen. Denk ook even na over het in te zetten artikel. Het ene artikel past beter bij uw branche dan het andere. Denk hier dus even over na voordat u een bestelling plaatst. Wilt u hierover advies dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij denken graag met u mee.

Aanstekers met logo

Ondanks dat steeds minder mensen roken komt een aansteker met logo toch nog vaak van pas. U kunt er immers niet alleen een sigaret mee aansteken maar ook een kaars of de aanmaakblokjes voor de barbecue of de tuinhaard. Een aansteker is dan ook een prima reclamedrager voor uw logo of uw bedrijfsnaam. U kunt kiezen uit verschillende modellen, zowel goedkope wegwerpaanstekers als aanstekers waarvan het gastankje kan worden bijgevuld of worden vervangen. Aanstekers zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Een sleutelkoord met uw logo laten bedrukken

Een sleutelkoord, ook wel lanyard genoemd, is een band die u om de hals kunt dragen. Hij is niet alleen geschikt voor sleutels maar ook voor bijvoorbeeld een badge met uw naam en functie. Ideaal als u op een beurs rondloopt en bezoekers u op deze manier direct kunnen herkennen als vertegenwoordiger van uw bedrijf. Veel lanyards hebben een karabijnhaak waar u gemakkelijk een sleutelkaart of een badge aan vast kunt maken. De lanyard kan aan één zijde of aan beide zijden worden bedrukt met uw logo, uw bedrijfsnaam of een slogan waardoor u direct opvalt als u hem draagt. En er zijn mensen die lanyards sparen. U kunt ze dus ook prima weggeven als gadget als u op ene beurs staat of een open dag op de zaak heeft. Het is een prima reclamedrager voor uw merknaam.

Sleutelhangers met uw logo zijn zeer gewild

Vrijwel iedereen heeft sleutels in zijn bezit. Is het geen fietssleutel of autosleutel dan zijn het wel de huissleutels of de sleutels van de zaak. Die sleutels moeten natuurlijk niet kwijtraken en daarvoor dient een sleutelhanger. Deze zijn in tientallen uitvoeringen te bestellen bij Holland 4 You. Ze zijn te koop in kunststof of metalen uitvoering en u kunt ze uiteraard laten voorzien van uw bedrijfsnaam, merknaam of uw logo. Heeft u een garagebedrijf? Geef een sleutelhanger cadeau bij het overhandigen van de sleutel van de nieuwe auto aan een klant. Bent u makelaar? Overhandig de sleutels van het nieuwe huis van de gelukkige eigenaren met een sleutelhanger met uw naam en contactgegevens. Een prima manier om ervoor te zorgen dat uw kantoor wellicht wordt aanbevolen als vrienden of familie ook een huis willen kopen of verkopen.

Buttons en whiteboard memomagneten als reclamedrager

Een button is een prima manier om uw merknaam onder de aandacht te brengen of een boodschap uit te dragen. Wilt u opvallen met een bepaalde boodschap of statement, draag dan een button waar deze boodschap duidelijk op staat. Buttons worden vaak gebruikt bij protestacties van vakorganisaties of beroepsgroepen. Maar ook voor het uitdragen van andere standpunten kunt u een button dragen. Verwant aan dit product zijn onze whiteboard memomagneten. Ook deze zijn bij uitstek geschikt om als drager voor uw merknaam of reclameboodschap te dienen. Een koelkast magneet met logo is vaak een collector’s item en ook erg geliefd bij kinderen. Ideaal voor het ophangen van het boodschappenlijstje op de koelkast of de tekeningen die uw kind meebrengt van de kleuterschool.

Verpakkingsmateriaal

Sommige producten in ons assortiment lenen zich niet direct voor het bedrukken met een logo. Soms wilt u zelf liever niet dat het logo direct op het product zelf wordt gezet. In dat soort gevallen kunt u gebruik maken van verschillende verpakkingsmiddelen die wij van uw logo, uw bedrijfsnaam of een door u op te geven tekst kunnen voorzien. Ideaal ook als u voor de Kerst of een andere bijzondere gegevenheid iets weg wilt geven. U kunt de verpakking laten voorzien van een tekst als ‘prettige feestdagen’ of ‘de beste wensen voor het nieuwe jaar’ samen met uw bedrijfsnaam. Een ideale promotiemethode die zeker effect zal hebben.

Voordelige artikelen om uw bedrijf te promoten

In de categorie promotionals en premiums vindt u een uitgebreid assortiment artikelen die wij voor een zeer scherpe prijs kunnen leveren.

Voor de offerteprijs wordt ook uw logo gevectoriseerd en sturen wij u eerst een proefdruk per e-mail. Zo kunt u zien hoe het item eruit komt te zien als het in productie wordt genomen. Als u tevreden bent dan wordt de opdracht in productie genomen.

Uw order ontvangt u vervolgens binnen circa 2 weken. Wat u ook zeker moet onthouden is dat u bij een herhaalde bestelling altijd een nog aantrekkelijker aanbod kunt krijgen. Dus heeft u een partij sleutelhangers of buttons besteld en wilt u de voorraad aanvullen? Neemt u dan vooraf even contact met ons op. Wij kunnen u dan voor deze herhaalde bestelling in veel gevallen een zeer aantrekkelijke offerte aanbieden.

Ook kunt u natuurlijk een bestelling combineren. Wanneer u meerdere producten tegelijk bestelt scheelt dit vaak in verzend- en verpakkingskosten en dit kunnen wij ook deels met u verrekenen.

Artikelen 1 tot 15 van 45

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 • Badge 7,5 x 4 cm
   

  Badge 7,5 x 4 cm

  vanaf € 0,18
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Badge 9 x 6 cm
   

  Badge 9 x 6 cm

  vanaf € 0,18
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Button Ø 6 cm zonder inlegvel
   

  Button Ø 6 cm zonder inlegvel

  vanaf € 0,19
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Button Ø 4 cm zonder inlegvel
   

  Button Ø 4 cm zonder inlegvel

  vanaf € 0,19
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Kunststof sleutelhangers
   

  Kunststof sleutelhangers

  vanaf € 0,30
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Club sleutelhanger
   

  Club sleutelhanger

  vanaf € 0,32
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Club Special sleutelhanger
   

  Club Special sleutelhanger

  vanaf € 0,32
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Kunststof sleutelhangers excl papier
   

  Kunststof sleutelhangers excl papier

  vanaf € 0,35
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Top sleutelhanger
   

  Top sleutelhanger

  vanaf € 0,36
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Top sleutelhanger
   

  Top sleutelhanger

  vanaf € 0,36
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Sleutelhanger Shirt
   

  Sleutelhanger Shirt

  vanaf € 0,38
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Sleutelhanger met waterpas
   

  Sleutelhanger met waterpas

  vanaf € 0,43
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Sleutelhanger met waterpasje
   

  Sleutelhanger met waterpasje

  vanaf € 0,38
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Lita P6 sleutelhanger met kunststof clip
   

  Lita P6 sleutelhanger met kunststof clip

  vanaf € 0,25
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Access P5 sleutelhanger
   

  Access P5 sleutelhanger

  vanaf € 0,25
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW

Artikelen 1 tot 15 van 45

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Back to top