Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Kantoorartikelen & Schrijfwaren

Kantoorartikelen en schrijfwaren

Kantoorartikelen en schrijfwaren zijn de meest voor de hand liggende artikelen om te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of uw logo. U kunt deze producten gebruiken op uw eigen kantoor, maar u kunt ze natuurlijk ook weggeven om uw bedrijfs- of productnaam meer bekendheid te geven. Een balpen of notitieblokje wordt door heel veel mensen op prijs gesteld en is bovendien gemakkelijk uit te reiken op een beurs of congres of tijdens een straatpromotie. De schrijfblokken kunt u ook prima gebruiken als u een seminar of symposium organiseert.

Schrijfblokken en notitieblokjes

Schrijfblokken en notitieblokjes laten bedrukken kunt u doen om verschillende redenen. Natuurlijk kunt u deze producten ook onbedrukt bij ons bestellen. Maar als u de omslag laat voorzien van uw logo of uw bedrijfsnaam dan is het een prima reclamedrager. U kunt kiezen voor een groot schrijfblok van A4 formaat met 25, 50 of 1000 pagina’s gelinieerd of blanco papier. Maar natuurlijk kunt u ook kiezen voor een kleiner formaat. Een schrijfblok van het formaat A5 past in iedere aktetas of laptoptas. Ideaal om mee te nemen als u klanten bezoekt zodat u een snelle aantekening kunt maken of de gegevens voor een offerte kunt noteren. De kleine notitieblokjes zijn ideaal voor het maken van een snelle notitie van een telefoonnummer of mailadres. Deze blokjes zijn nog steeds mateloos populair op kantoren en thuis. Even een notitie achterlaten voor een afwezige collega of een berichtje dat de ovenschotel klaar staat in de koelkast, overal kunt u ze voor gebruiken. Ook zo’n handig kubusblok bij de telefoon om even een snelle notitie te maken is ideaal. En als uw logo erop staat dan is het weer een extra mogelijkheid om uw bedrijf te promoten.

Schrijfmappen, ideaal voor kantoor en onderweg

Een schrijfmap is ideaal als u voor uw werk veel onderweg bent. Losse blaadjes met aantekeningen raken zoek en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Als u op pad gaat met een schrijfmap met logo dan weet u zeker dat u alle informatie bij de hand heeft. U kunt er ook foldermateriaal van het bedrijf in stoppen en de schrijfmap weggeven aan de klant als hij een order plaatst of een offerte aanvraagt. Natuurlijk doet u er dan een balpen bij met uw logo. Een portfoliomap met logo is ideaal als u model, tekenaar of fotograaf en uw werk aan een opdrachtgever wilt laten zien. Op deze manier kunt u gemakkelijk foto’s of voorbeelden van uw werk meenemen naar een bepaalde locatie zonder dat het risico bestaat op beschadiging of vlekken. Een ideale manier dus om u te presenteren voor die belangrijke opdracht.

Balpennen zijn het meest gebruikte promotiemiddel

Iedereen gebruikt balpennen. Ondanks dat we tegenwoordig vaak achter een scherm zitten of onze telefoon of tablet gebruiken om een bericht te vesturen. Schrijven blijft belangrijk. En daar kunt u als ondernemer van profiteren door uw logo of uw bedrijfsnaam te laten drukken op onze scherp geprijsde balpennen. Wij hebben een ruim assortiment balpennen van de merken Avenue, Toppoint en Bullet. U kunt deze balpennen in veel gevallen in verschillende kleuren bestellen. Kies een kleur waarmee uw logo of bedrijfsnaam het beste uitkomt. U kunt de balpen in kleur of in zwart laten bedrukken, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Vanwege de prijs kunt u direct een groot aantal bestellen zodat u even vooruit kunt met de voorraad. Gebruik de balpennen op kantoor, thuis en om weg te geven bij allerlei gelegenheden.

Luxe pennen als extra waardering

Een goede klant die een grote order plaatst of een relatie die u op enige wijze een goede dienst heeft bewezen wilt u natuurlijk bedanken. Dat doet u dan uiteraard niet met een eenvoudige plastic balpen. Voor dit soort gelegenheden hebben wij onze collectie luxe pennen en schrijfsets van Parker, Balmain, Waterman en Marksman. U kunt deze luxe pennen laten graveren met uw logo door middel van lasergravering. Ze worden desgewenst geleverd in een luxe cadeauverpakking zodat u ze direct kunt weggeven. Een prima manier om uw bedrijfsnaam blijvend onder de aandacht van de ontvanger te brengen.

Bedrukte potloden en tekstmarkers

Veel van ons schrijfwerk doen we met een balpen of vulpen. Maar daarnaast gebruiken veel mensen ook een potlood of markeerstiften. Ook potloden en kleurpotloden kunt u bij Holland 4 You laten bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers in de bouw die markeringen moeten aanbrengen voor boorgaten of andere werkzaamheden. Kleurpotloden kunt u cadeau geven aan kinderen van relaties. Ook kunt u een leuk setje kleurpotloden voorzien van uw logo weggeven als u uw bedrijf op een beurs of ander evenement vertegenwoordigt. Markers en highlighters laten bedrukken met uw logo is eveneens mogelijk. Ook dit zijn prima giveaways om uw bedrijfsnaam te promoten.

Kalenders en agenda’s laten bedrukken met uw logo

Steeds meer mensen gebruiken hun smartphone of tablet als agenda. Maar er is nog steeds een groep mensen die zweert bij de papieren agenda. Hier kunnen immers geen afspraken uit verdwijnen en de batterij raakt ook nooit leeg dus de informatie is altijd beschikbaar. U kunt bij Holland 4 You zakagenda’s laten bedrukken met uw logo. U kunt ze cadeau geven aan relaties maar ook gebruiken voor uw eigen afspraken. In alle gevallen wordt uw bedrijfsnaam op een natuurlijke en efficiënte manier gepromoot. Op veel kantoren en ook in veel huishoudens hangt ook nog steeds een papieren kalender aan de muur. Een kalender is een ideale manier om uw bedrijfsnaam te promoten. Hij is immers permanent in beeld en daardoor is een kalender een prima reclamedrager. U kunt natuurlijk ook kiezen voor zo’n handige bureaukalender. Een vouwkalender is bovendien eenvoudig per post op te sturen en kan dus prima worden gecombineerd met een mailing aan uw klanten.

Kleine kantooraccessoires met uw logo

Naast onze schrijfblokken, pennen en kalenders heeft Holland 4 You ook nog een groot aantal kleine kantooraccessoires in het assortiment. U kunt een grote paperclip, een naambadge of een presse-papier laten bedrukken met uw logo. Deze accessoires zijn ideaal om cadeau te geven tijdens een evenement. De naambadges met logo zorgen ervoor dat uw medewerkers herkenbaar zijn voor bezoekers van een beurs of congres. Ook kunt u ze gebruiken voor bezoekers zodat er geen onbevoegden door uw gebouw lopen waarvan niemand weet waar ze voor komen.

Ruim assortiment, snelle levering

Bij Holland 4 You kunt u een keuze maken uit een ruim assortiment schrijfwaren en kantoorartikelen met uw logo. Nadat wij uw order hebben ontvangen gaan wij direct voor u aan de slag. Uw logo wordt indien nodig gevectoriseerd en u ontvangt vooraf een proefdruk per e-mail ter beoordeling. Zodra wij uw akkoord hebben ontvangen gaat uw opdracht direct in productie. Wij leveren alle artikelen direct vanaf de fabriek zodat wij onze levertijden zo kort mogelijk kunnen houden. De meeste artikelen met bedrukking van uw logo of bedrijfsnaam worden binnen 2 tot 3 weken geleverd. Voor een herhaalde bestelling kunt u contact opnemen met onze klantenservice zodat wij u een scherp aanbod kunnen doen.  

Artikelen 1 tot 15 van 2522

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 15 van 2522

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top