Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Koeltassen

Koeltassen voor thuis en onderweg met uw bedrijfslogo

Als u in de zomermaanden op stap gaat en u wilt wat te eten of te drinken meenemen dan is het prettig als deze etenswaren lang koel blijven. Op warme zomerdagen is dit soms een hele uitdaging. U kunt hierbij een handje helpen door aan uw relaties, medewerkers of klanten een praktische koeltas cadeau te doen. U kunt een koeltas, blikjeskoeler of koelbox bij Holland 4 You laten bedrukken met uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Als u wilt kan daar ook nog een leuke tekst bij om extra op te vallen. Als de ontvanger de koeltas meeneemt naar het strand of voor een picknick dan wordt uw bedrijfsnaam ook elders onder de aandacht gebracht.

Praktische koeltassen voor ieder moment

U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment koeltassen. Ze zijn daarnaast leverbaar in verschillende kleuren. Kies een maat en kleur uit waarop uw bedrijfslogo goed tot zijn recht komt. U kunt een koeltas cadeau geven aan uw medewerkers aan het begin van de zomer. U kunt ze ook gebruiken om uw waardering aan trouwe klanten kenbaar te maken. Kleinere koeltasjes kunt u meegeven bij de verkoop van etenswaren of dranken die koel bewaard moeten worden. Een koeltas is uiteraard herbruikbaar en daarom minder belastend voor het milieu dan gewone plastic tassen.

Direct online fraaie koeltassen met logo bestellen

U kunt de koeltas of koelbox van uw keuze direct online bestellen. Indien gewenst kunt u ook eerst een sample bestellen van het artikel van uw keuze om de kwaliteit te beoordelen. Wij maken uw logo of tekst gratis gereed voor productie en sturen u eerst een proefdruk per mail. Als u hiermee akkoord gaat wordt opdracht voor productie van uw artikelen gegeven. U kunt uw bestelling dan doorgaans binnen twee weken verwachten. Orders van 500 euro of meer worden door ons franco verzonden. Als u meer informatie wilt dan kunt u uiteraard bij onze klantenservice terecht.

Artikelen 1 tot 15 van 176

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Koelelement FREEZE, blauw
   

  Koelelement FREEZE, blauw

  vanaf € 0,73
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Keep-it-Cool koeltas

  Keep-it-Cool koeltas

  vanaf € 1,25
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Koelrugtas ISO COOL, zwart
   

  Koelrugtas ISO COOL, zwart

  vanaf € 1,09
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Koelrugtas ISO COOL, rood
   

  Koelrugtas ISO COOL, rood

  vanaf € 1,09
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Koelrugtas ISO COOL, blauw
   

  Koelrugtas ISO COOL, blauw

  vanaf € 1,09
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Koelrugtas ISO COOL, lichtgroen
   

  Koelrugtas ISO COOL, lichtgroen

  vanaf € 1,09
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW

Artikelen 1 tot 15 van 176

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Back to top