Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Paperclips

Paperclips bedrukt met uw bedrijfslogo, de ideale giveaway

Bij Holland 4 You kunt u grappige en functionele paperclips bedrukt met uw logo bestellen. Dit is de ideale giveaway als u met uw bedrijf op een beurs staat of om mee te geven aan bezoekers en klanten aan uw bedrijf. Door uw logo op de paperclip te laten drukken zorgt u ervoor dat uw bedrijfsnaam goed blijft hangen in het geheugen van de ontvanger. U kunt een staande memohouder natuurlijk ook zelf gebruiken op uw bureau. U kunt bij ons kiezen uit verschillende uitvoeringen en prijsklassen.

Magnetische documenthouder

Naast een paperclip kunt u ook kiezen voor een magnetische memohouder bedrukt met uw bedrijfslogo. U kunt ook deze magnetische paperclip prima gebruiken om weg te geven bij een bedrijfspresentatie of als u uw bedrijf presenteert op een beurs of tijdens een congres. Op deze manier brengt u uw onderneming op een leuke manier onder de aandacht.

Bestel direct online handige paperclips met logo

Bij Holland 4 You kunt u direct online een partij paperclips met logo bestellen. U kiest het product van uw voorkeur en kunt direct online een order plaatsen. Heeft u vragen of wilt u vooraf een prijsopgave dan kunt u natuurlijk ook eerst contact met ons opnemen. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een reactie. Prijzen zijn altijd inclusief het gereedmaken van uw logo voor bedrukking en het sturen van en proefdruk per e-mail. Na uw akkoord wordt uw order zo snel mogelijk in productie genomen. Bestelt u voor 500 euro of meer dan worden de producten zonder extra verzendkosten naar u toe gestuurd.

5 artikel(en)

 • Memostandaard knijper

  Memostandaard knijper

  vanaf € 0,42
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Magnetische memo-houder TO DO
   

  Magnetische memo-houder TO DO

  vanaf € 0,66
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • CLIP
   

  CLIP

  vanaf € 1,48
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Magnetische basis met clips CASTILLO
   

  Magnetische basis met clips CASTILLO

  vanaf € 2,52
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Penhouder BIG PEN
   

  Penhouder BIG PEN

  vanaf € 6,38
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW

5 artikel(en)

Back to top