Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Kerstmis

Artikelen voor de Kerstdagen

Kerstmis is natuurlijk dé tijd van het jaar om elkaar leuke cadeautjes te geven. Veel bedrijven denken al direct na de zomer na over de inhoud van het kerstpakket. Wij raden u aan om bestellingen die u gegarandeerd ruim voor de kerstdagen in huis wilt hebben, tijdig te doen. Zo kunnen wij garanderen dat u uw producten op tijd binnen heeft. Zeker als een houdbaarheidsdatum niet aan de orde is kunt u ze gerust al in september bestellen. U kunt voor een leuke kerstattentie voor uw medewerkers of uw relaties een keuze maken uit ons leuke assortiment kerstartikelen.

Een kerstmuts voor iedereen

Hoewel sommige medewerkers er misschien niet zo blij mee zijn, zijn er steeds meer bedrijven waar het personeel in de laatste dagen voor Kerst met een kerstmuts rondloopt. Denk bijvoorbeeld aan winkelpersoneel of medewerkers in de horeca. Wilt u dit jaar ook uw medewerkers met een grappige kerstmuts hun werk laten doen in de dagen rond Kerstmis? Bestel dan nu grappige kerstmutsen die wij desgewenst kunnen voorzien van uw logo of een tekst naar keuze. Dit is natuurlijk ook een prima manier om vlak voor de Kerst nog een promotieactie op straat te doen voor uw bedrijf. Maar kerstmutsen zijn natuurlijk ook altijd erg leuk om weg te geven, vooral kinderen zijn er dol op.

Stemmige kerstversiering

Bent u op zoek naar mooie kerstversiering voor op kantoor? Voor in de boom op kantoor of om de bureaus van uw medewerkers een beetje in kerstsfeer te brengen kunt u een keuze maken uit ons ruime assortiment kerstartikelen. Wij kunnen deze artikelen desgewenst voor u verpakken in een verpakking met uw logo of een passende kerstwens zodat u ze ook als promotie voor uw merknaam kunt gebruiken. Wilt u de boom op kantoor dit jaar extra mooi versieren? Bestel dan bij Holland 4 You de fraaiste kerstversieringen in prachtige kerstkleuren.

Mooie cadeaus voor in het kerstpakket

Zoekt u iets bijzonders voor in het kerstpakket voor uw relaties en medewerkers? Wat dacht u bijvoorbeeld van een fraai kelnersmes. Tijdens de feestdagen zal er immers zeker een goede fles wijn worden opengemaakt voor bij het kerstdiner. Maar ook stemmige en sfeervolle kaarsen worden door veel mensen gewaardeerd. Deze kunnen door Holland 4 You worden geleverd in een mooie geschenkdoos voorzien van uw bedrijfsnaam en een wens voor de Kerst en het nieuwe jaar.

Wij verzorgen graag uw kerstartikelen met logo

Wilt u producten voor de kerstdagen of voor in uw kerstpakketten laten bedrukken met uw logo? Bekijk dan het ruime assortiment van Holland 4 You en maak uw keuze. Uw logo of tekst wordt indien nodig kosteloos door ons gevectoriseerd zodat het geschikt is voor bedrukking. U ontvangt vooraf een drukproef per e-mail. Als u daarmee akkoord gaat wordt uw opdracht meteen in productie gekomen. U kunt de door u bestelde producten dan binnen 2 tot 3 weken verwachten. Voor een herhaalde bestelling van uw kerstartikelen met logo adviseren wij u contact op te nemen met onze klantenservice zodat wij u hiervoor een speciale offerte kunnen sturen.

Artikelen 1 tot 15 van 42

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 • Kerstmuts
   

  Kerstmuts

  vanaf € 0,39
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • SantaHat
   

  SantaHat

  vanaf € 0,45
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Houten kerstornament Hart
   

  Houten kerstornament Hart

  vanaf € 0,55
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Houten kerstornament Ster
   

  Houten kerstornament Ster

  vanaf € 0,55
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Houten kerstornament Boom
   

  Houten kerstornament Boom

  vanaf € 0,55
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Kerstmuts BONO
   

  Kerstmuts BONO

  vanaf € 0,52
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Kerstsok NOBO
   

  Kerstsok NOBO

  vanaf € 0,54
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Stervormige kerstboomhanger STARFY
   

  Stervormige kerstboomhanger STARFY

  vanaf € 0,60
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • xmas sock- colouring set Nicola""
   

  xmas sock- colouring set Nicola""

  vanaf € 0,60
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Stervormige houten hanger WOOSTAR
   

  Stervormige houten hanger WOOSTAR

  vanaf € 0,76
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Kerstboomvormige houten hanger WOOTREE
   

  Kerstboomvormige houten hanger WOOTREE

  vanaf € 0,76
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • ROUGE
   

  ROUGE

  vanaf € 0,90
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW

Artikelen 1 tot 15 van 42

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Back to top