Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Regenkleding & parka's

Regenkleding en parka’s

Een promotieartikel dat in ons Hollandse weer altijd van pas komt, is de regenkleding of parka. Het is een product dat klein en compact is en dus eenvoudig mee te nemen is. Of u nu op reis gaat, een evenement in de buitenlucht bijwoont of gewoon een stukje gaat fietsen. Uw relaties zullen dit geschenk dan ook zeker waarderen en bewaren. Op het moment dat de eerste regendruppels zich aandienen, zal er aan uw bedrijf gedacht worden tijdens het aantrekken van deze handige regenkleding. Holland 4 You heeft diverse regenkleding en parka’s in het assortiment. U kunt kiezen uit diverse materialen, diktes en kleuren. De meeste van deze producten zijn in een maat verkrijgbaar die iedereen past.

Regenkleding met uw logo of tekst

Helaas niet alle, maar wel een aantal soorten regenkleding kan u door Holland 4 You laten voorzien van uw logo of tekst. Wij gebruiken daarvoor een zeefdruk techniek of een sticker. Het is afhankelijk van het materiaal wat het meest geschikt is. Zeefdruk kan eventueel ook in meerdere kleuren worden toegepast. Is het product zelf niet geschikt voor een opdruk, dan is het misschien wel mogelijk om de verpakking van uw logo te laten voorzien. Vraag naar de mogelijkheden door ons een mailtje te sturen over het door u gekozen product. Onze parka’s zijn wel geschikt voor een geborduurde tekst of logo. Een mooi item voor uw medewerkers om te dragen in de koude wintermaanden.

Ideaal voor buitenactiviteiten

Organiseert u zelf een leuke buitenactiviteit voor uw relaties? Dan is er niets leuker en toepasselijker dan een geschenk als regenkleding. Natuurlijk hoopt u dat uw gasten het op de dag zelf niet nodig hebben, maar u weet zeker dat het vroeg of laat gebruikt gaat worden. Groot voordeel van onze regenkleding is, dat het zeer compact opgeborgen kan worden. Makkelijk in een jaszak of rugzak weg te stoppen en zo tevoorschijn te halen als het nodig mocht zijn. We hebben zelfs poncho’s die verpakt zijn in een kleine plastic bal met karabijnhaak. Deze zijn overal aan te bevestigen en kunt u dus nooit vergeten mee te nemen.

Grote exposure

Buitenevenementen als festivals en sportwedstrijden zorgen per definitie voor grote exposure. Het publiek dat in de regen van muziek en spektakel geniet, is dankbaar voor de regenkleding die u hen verstrekt. Een logo of pakkende slogan is duidelijk zichtbaar en vergroot de naamsbekendheid van uw bedrijf. U heeft de keuze uit verschillende modellen en kleuren, die volgens het one size fits all principe iedereen passen. Regenkleding is bij uitstek een goede manier om onder een groot publiek naam te maken als sponsor.

Rechtstreeks van de fabrikant

Regenkleding als jassen, poncho’s, wegwerp poncho’s en parka’s betrekt Holland 4 You rechtstreeks van de fabrikant. Dit heeft voor u als grote voordelen dat we snel en goedkoop kunnen leveren. Artikelen zonder opdruk heeft u doorgaans al binnen 3 tot 5 dagen in huis, ongeacht de omvang van uw bestelling. Producten die u wilt laten voorzien van een tekst of logo kunt u in de meeste gevallen binnen twee weken verwachten. Na uw akkoord op de ge-mailde drukproef gaan wij onmiddellijk voor u aan de slag met de opdruk.

Artikelen 1 tot 15 van 39

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 • Regen poncho

  Regen poncho

  vanaf € 0,645
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • PEVA poncho

  PEVA poncho

  vanaf € 0,85
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Sprinkle regenponcho

  Sprinkle regenponcho

  vanaf € 0,92
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW

Artikelen 1 tot 15 van 39

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Back to top