Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Zaklampen

Functionele zaklampen voorzien van uw bedrijfslogo

Een goede zaklamp kan goed van pas komen. Als de stroom uitvalt bijvoorbeeld of als u in het donker buiten loopt zonder of met weinig straatverlichting. Bij Holland 4 You kunt u nu zaklampen en ledlampen bestellen voorzien van uw bedrijfsnaam of uw logo. Een zeer praktisch relatiegeschenk voor uw klanten, medewerkers of relaties. U kunt kiezen uit verschillende soorten zaklampen, uiteraard uitgevoerd in verschillende kleuren

Diverse types zaklampen met uw logo

In zaklampen worden tegenwoordig meestal LED lampen gebruikt. Deze zijn veel zuiniger dan de ouderwetse gloeilamp en gaan veel langer mee. U kunt kiezen uit een zaklamp met een magneet. Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken als u in het donker aan uw auto moet sleutelen of in huis aan het klussen bent op een plek met onvoldoende licht. Ook zijn er zaklampen met een handige karabijnhaak zodat u ze gemakkelijk mee kunt nemen. U kunt in onze webshop ook terecht voor hoofdlampen, veiligheidslampen en solar lampen. Ideaal om veilig te kunnen werken in het donker.

Een zaklamp met uw bedrijfslogo bestellen

U kunt bij Holland 4 You diverse modellen zaklampen bestellen die wij deskundig voorzien van uw tekst of logo. Wij verwerken uw logo voor digitale druktechniek en sturen u vervolgens een drukproef per e-mail. Nadat u hier uw akkoord op heeft gegeven starten wij direct het drukproces. U kunt uw order doorgaans binnen 2 weken verwachten.

Orders van 500 euro worden franco geleverd. Heeft u vragen over onze zaklampen met logo of over een ander product? Stuurt u dan gerust een bericht naar onze klantenservice. Wij zullen uw vraag dan zo snel mogelijk beantwoorden.

Artikelen 1 tot 15 van 255

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 15 van 255

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top