Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Wellness & Beauty

Wellness en beautyproducten met uw logo

Er zijn verschillende redenen denkbaar waarom u wellness en beautyproducten laat voorzien van uw logo. U kunt dit bijvoorbeeld doen als u een wellnesscentrum heeft waar bezoekers komen voor een lekker dagje sauna of een beautybehandeling. Maar ook hotels, B&B’s en zorginstellingen kunnen ervoor kiezen om hun logo te laten aanbrengen op zeepjes en andere producten voor persoonlijke verzorging. Bij Holland 4 You kunt u een keuze maken uit een ruim assortiment van deze producten.

Zeep met uw logo laten bedrukken

Als u een gerenommeerd hotel runt dan wilt u natuurlijk dat het uw gasten aan niets ontbreekt. En u wilt ook laten zien dat u zorg en aandacht besteedt aan de producten die u aan uw gasten aanbiedt. Een zeepje met het logo van het hotel zal dan ook zeker worden gewaardeerd door uw bezoekers. U kunt kiezen uit verschillende zeepjes waar wij uw logo met zorg op aanbrengen. De zeepjes kunt u verpakt of onverpakt aan uw klanten aanbieden. Er zijn zelfs mensen die ze sparen, dus u doet er wellicht iemand een plezier mee die uw hotelzeepje met zorg zal bewaren.

Reisartikelen met uw logo

Mensen die veel reizen houden van compacte artikelen die ze gemakkelijk kunnen meenemen. Denk aan een klein spiegeltje om even het haar en de make-up te kunnen checken of een handige reistandenborstel die gemakkelijk in een toilettasje past. Zeker nu steeds meer vliegmaatschappijen paal en perk stellen aan de hoeveelheid handbagage is het wel zo praktisch dat noodzakelijke toiletartikelen in handzaam formaat mee het vliegtuig in kunnen. Maar ook als u gaat backpacken is het handig om niet al te royale bagage te hoeven meenemen. Met andere woorden, ben u in de reisbranche werkzaam, dan zal een compacte reisversie van de tandenborstel, spiegel of een comfortabel nekkussen zeker worden gewaardeerd. En deze kunt u uiteraard bij Holland 4 You laten voorzien van uw logo of uw bedrijfsnaam. Een ideale manier om uw bedrijf te promoten.

EHBO kits met uw logo

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Het hoeft niet eens heel ernstig te zijn, vaak helpt ontsmetten of een pleister. Maar die moet u dan wel bij u hebben. Met een handige EHBO kit met logo zorgt u ervoor dat u altijd eerste hulp artikelen voor het grijpen heeft. U kunt zo’n handige EHBO kit weggeven aan uw klanten of uitdelen tijdens een evenement. Zo kunt u op een leuke en ook nuttige manier uw logo of bedrijfsnaam onder de aandacht brengen. Ook als u in een aansluitende branche werkzaam bent, zoals drogisterijen en apothekers, is het leuk om een EHBO kit weg te geven, bijvoorbeeld bij de opening van uw winkel. Ook een pillendoosje met uw logo is een leuk presentje om weg te geven. Mensen die dagelijks medicijnen moeten gebruiken zullen dit zeker waarderen.

Body & Hair pakketten

Een setje verzorgingsproducten voor het haar en het lichaam is een welkom cadeautje voor veel mensen. U kunt het gebruiken op uw hotelkamers maar u kunt dit ook weggeven tijdens een evenement. Bij Holland 4 You kunt u uw logo of bedrijfsnaam laten aanbrengen zodat u er op een leuke manier reclame mee kunt maken. Als u bijvoorbeeld een stand heeft op de Huishoudbeurs of een vergelijkbaar evenement is het een prima manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Ook kaartjes met flosdraad en tandenstokers kunt u laten bedrukken met uw logo en beschikbaar stellen aan uw hotel- of restaurant gasten.

Lippenbalsem met uw logo

Lippenbalsem wordt door veel mensen gebruikt, zeker in de winter als het buiten koud en guur is. Maar ook in de zomer kunnen lippen door de zon uitdrogen en daardoor onprettig aanvoelen. Een lippenbalsem stick of een doosje met lippenbalsem is ideaal om te laten bedrukken met uw logo. Mensen hebben dit in hun tas of jaszak en gebruiken het regelmatig. Ideaal dus om uw logo of boodschap op een leuke manier onder de aandacht te brengen. Lippenbalsem is dan ook een veelgebruikt product dat wordt ingezet voor promotiedoeleinden. U kunt het gemakkelijk uitdelen tijdens een promoactie op straat of als u uw bedrijf vertegenwoordigt op een beurs of ander evenement.

Verfrissing voor onderweg

Hoe vaak gebeurt het niet dat u onderweg bent en graag uw gezicht of handen wilt opfrissen. Ook hiervoor heeft Holland 4 You diverse producten in het assortiment. U kunt bijvoorbeeld een doosje met verfrissingsdoekjes laten voorzien van uw logo of een pakkende slogan. Ook leveren wij flesjes met handgel waarmee u zonder water en zeep uw handen schoon kunt maken. Ideaal voor onderweg. Deze artikelen kunt u bijvoorbeeld uitdelen tijdens een buitenactiviteit of een sportevenement. Maar ze zijn ook prima te gebruiken als promotie bij het openen van uw nieuwe bedrijf of om een jubileum te vieren.

Veiligheid onderweg

Wanneer u met de auto op pad bent dan wilt u natuurlijk het liefst veilig op uw bestemming arriveren. Maar soms gaat er wat mis en komt u met pech langs de weg te staan. Of erger nog: u raakt betrokken bij een ongeluk of aanrijding. In dat geval is uw veiligheid van groot belang. U kunt bij Holland 4 You een reddingsdeken, EHBO koffer of veiligheidshesje bestellen met uw logo. Hiermee kunt u eerste hulp bieden en zorgen voor uw veiligheid. Goed gezien worden in een dergelijke situatie is immers van groot belang. U kunt hier een bijdrage aan leveren door bijvoorbeeld reflecterende veiligheidshesjes met logo te verstrekken aan uw medewerkers. U kunt deze ook cadeau geven bij het boeken van een autovakantie of bij de aankoop van een auto of camper.

Hot/Cold packs met uw logo

Een hot / cold pack is een zeer welkom presentje. U kunt dit namelijk gebruiken om een verwonding of kwetsuur te koelen dan wel te verwarmen. Soms helpt het om te koelen maar soms is warmte beter. Warmte is goed voor stijve spieren zoals een pijnlijke nek. Maar als u uw enkel verzwikt of tegen een deur op botst met uw hoofd dan is het prettig om de pijnlijke plek te kunnen koelen. Ook tegen insectenbeten helpt koelen om een al te heftige zwelling te beperken. Met de handige hot/cold pads met logo die u bij Holland 4 You kunt bestellen kunt u dit eenvoudig regelen. U kunt deze pads in verschillende maten en vormen bestellen. Het is een leuk presentje om weg te geven aan relaties of tijdens een evenement waar u uw bedrijf vertegenwoordigt.

Bestel de leukste wellness en beauty producten met logo

Wilt u uw bedrijf op een leuke manier promoten? Bestel dan bij Holland 4 You beauty en wellness producten met uw logo. Dit zijn producten die door een grote groep worden gewaardeerd en waarmee u dus succesvol uw merk of bedrijfsnaam kunt promoten. Ideaal om uit te delen of cadeau te geven aan klanten. Ook in hotels en voor onderweg zijn deze producten heel geschikt. Als u artikelen met uw logo of tekst wilt bestellen dan zorgen wij ervoor dat uw logo wordt gevectoriseerd.

U ontvangt altijd eerst per e-mail een proefdruk. Na uw akkoord wordt uw opdracht meteen in productie genomen.

Wij leveren rechtstreeks vanaf de fabriek. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden en kunnen we bovendien een snelle levering garanderen. Orders van producten met logo worden in de meeste gevallen binnen 2 tot 3 weken geleverd. Voor herhaalde bestellingen doen wij u graag een scherp aanbod, neem daarvoor contact met ons op zodat wij u een offerte kunnen sturen.

Artikelen 1 tot 15 van 383

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

 • Philips Pro Hairdryer
   

  Philips Pro Hairdryer

  Prijs op aanvraag
  Excl. 21% BTW
 • PP pillendoosje
   

  PP pillendoosje

  vanaf € 0,22
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Abellona kam

  Abellona kam

  vanaf € 0,22
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Pillendoosjes

  Pillendoosjes

  vanaf € 0,28
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • EVENT

  EVENT

  vanaf € 0,24
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • PP pillendoosje
   

  PP pillendoosje

  vanaf € 0,28
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Balpen spuit transparant

  Balpen spuit transparant

  vanaf € 0,2025
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Carmen glamourspiegel

  Carmen glamourspiegel

  vanaf € 0,27
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • MIRROR
   

  MIRROR

  vanaf € 0,26
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • PVC armband

  PVC armband

  vanaf € 0,32
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Make-up spiegel MIRATE
   

  Make-up spiegel MIRATE

  vanaf € 0,28
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Traag schuim oordoppen

  Traag schuim oordoppen

  vanaf € 0,32
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW

Artikelen 1 tot 15 van 383

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Back to top