Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Outdoor & Gereedschap

Outdoor artikelen en gereedschappen met logo

Artikelen voor buiten, zoals paraplu’s, camera’s en zaklampen worden altijd zeer gewaardeerd. Dit geldt ook voorhandige gereedschapsets voor onderweg, voor de auto of de fiets, of een handige multitool. U kunt deze artikelen op verschillende wijzen laten voorzien van uw logo of uw bedrijfsnaam. Hiermee maakt u er een ideaal promotieartikel van. Leuk om weg te geven aan een goede klant of relatie, of gebruik de goedkopere items als giveaway tijdens een beurs of congres.

Gereedschapsets en multitools

Bij Holland 4 You kunt u handige gereedschapssets bestellen voor zowel de auto als de fiets. Handig voor onderweg om een fietsband te plakken of om een kapotte lamp direct te kunnen vervangen. Niet alleen loopt u het risico op een bekeuring als u zonder of met gebrekkige verlichting rijdt, het is ook erg gevaarlijk als u niet of niet op tijd wordt gezien door mede weggebruikers. Een multitool is ook een erg gewild presentje voor uw personeel of relaties. Handig om in de tas of in de auto te hebben om een fles te openen, iets open te kunnen snijden met een scherp mesje of even de nagels te kunnen vijlen als er een irritante haper aan zit. Het handige van de multitools is dat u ze kunt laten voorzien van uw bedrijfsnaam of merknaam en dat ze ideaal zijn als giveaway als u uw bedrijf vertegenwoordigt op een evenement zoals een vakbeurs of een symposium.

Accessoires voor in de auto

Auto accessoires zijn ideaal om cadeau te geven aan uw klanten. Niet alleen als u een garagebedrijf of leasebedrijf heeft, maar ook in vele andere branches kunt u deze artikelen gebruiken als promotiemateriaal. Heeft u een reisbureau dan kunt u een parkeerkaart voor het buitenland cadeau doen of een stoere ijskrabber voor klanten die met de auto naar de wintersport gaan. Ook een autolader voor usb-apparaten zoals smartphones of tablets is zeer gewild nu vrijwel niemand nog van huis gaat zonder zijn telefoon. Onderweg opladen in de sigarettenaansteker van de auto is dan vaak zeer welkom. Al deze artikelen kunt u uiteraard laten voorzien van uw logo, uw bedrijfsnaam of een zelf gekozen tekst.

Zaklampen

Een zaklamp kan in veel gevallen nuttig zijn. En dankzij het relatief grote oppervlak zijn deze artikelen geliefd als reclamedrager. Holland 4 You kan deze producten voorzien van uw logo of uw bedrijfsnaam. Een zaklamp is nuttig als u buiten in het donker uw weg moet vinden. Ook bij stroomuitval in uw woning is het handig om een zaklamp voor het grijpen te hebben. Daarnaast kan een zaklamp nuttig zijn op de camping als u ’s nachts naar het toilet gaat of tijdens het klussen op slecht verlichte plaatsen. Zaklampen zijn in tientallen verschillende uitvoeringen te bestellen.

Zakmessen

Voor een survival of andere outdoor activiteit mag een zakmes natuurlijk niet ontbreken. U kunt het assortiment zakmessen en multitools met een zakmes van Holland 4 You laten voorzien van uw logo of uw bedrijfsnaam. Zo maakt u er een prima reclamedrager van die u kunt inzetten als promotieartikel op een beurs of een andere bedrijfspresentatie. U kunt ze ook prima gebruiken als presentje voor uw klanten, in uw bouwmarkt, outdoor shop of reisbureau.

Vergrootglazen, camera’s en verrekijkers

Een vergrootglas in zakformaat is altijd handig in handtas of laptoptas. Kleine lettertjes lezen kan soms een probleem zijn, ook voor mensen met goede ogen. Dan is zo’n handig vergrootglaasje reuze makkelijk om al te kleine teksten te kunnen lezen. En daar komt bij dat u dit presentje prima kunt gebruiken als reclamedrager. Vanwege de lage kosten zijn ze heel geschikt als giveaway voor diverse branches. Wil u het wat luxer dan kan dat natuurlijk ook U vindt bij Holland 4 You ook prima verrekijkers die u kunt laten voorzien van uw bedrijfsnaam of logo. Zeer gewaardeerd als relatiegeschenk voor uw goede klanten of voor uw medewerkers. En wilt u dat de ontvanger het moois wat hij ziet ook nog kan vastleggen? Dan kunt u bij Holland 4 You een fraaie camera bestellen waar wij eveneens uw bedrijfsnaam op kunnen zetten.

Paraplu’s

Als er een artikel is dat zeer geschikt is als reclamedrager dan is het wel de paraplu. Niet alleen hebben we die in ons regenachtige klimaat regelmatig nodig, ook kunt u uw logo er prominent op aan laten brengen. Subtiel kan natuurlijk ook, die keuze is aan u. Maar een paraplu kunt u ook op andere manieren gebruiken. Denk aan een promotieactie op straat. Laat de medewerkers een paraplu dragen met uw logo en voorbijgangers herkennen het meteen. Datzelfde geldt als u op een beurs staat en uw stand inricht met een paar leuke grote paraplu’s met een pakkende tekst of uw logo prominent in beeld. Al vanaf een afstand zal het bezoekers naar uw stand trekken. En tot slot is een paraplu natuurlijk een prima relatiegeschenk voor uw klanten of om cadeau te doen aan uw medewerkers.

Outdoor artikelen

Als u of uw klanten of relaties er regelmatig op uit trekken dan is het natuurlijk zaak dat ze niet verdwalen. Met een goed kompas wordt die kans al een stuk kleiner. Bij Holland 4 You vindt u diverse modellen kompassen, ook als handige sleutelhanger. Ideaal om te laten voorzien van uw logo of bedrijfsnaam en cadeau te doen aan klanten of bezoekers. Ook een veiligheidslampje is een attentie waar veel mensen blij mee zijn. Het is een prima manier om uzelf zichtbaar te maken in geval van nood in een slecht verlichte omgeving zoals een bos of op het strand.

Barbecue- en campingartikelen

Nederlanders zijn dol op kamperen en op buiten eten en dan het liefst van de barbecue. Voor sommigen is een beetje zon en de temperatuur net boven de 20 graden al voldoende om er op uit te trekken. Voor dit doel heeft Holland 4 You leuke artikelen om het buiten zijn aangenaam te maken. Laat een leuke ovenwant bedrukken met uw logo en u heeft een leuk presentje dat zeker tijdens het barbecueën gebruikt gaat worden. Ook een handige opvouwbare drinkfles voor een wandeling of fietstocht in de natuur is een handig hebbeding. Een barbecue set in handige opberghoes is een cadeau waar veel mensen blij mee zijn en wat u eenvoudig kunt laten voorzien van uw bedrijfsnaam af logo. Leuk om weg te geven als u een outdoor winkel heeft of in de kampeerbranche werkzaam bent.

Zonnebrillen

Als de zon fel schijnt is het belangrijk een goede zonnebril te dragen. Hiermee kunt u niet alleen beter zien, u beschermt ook uw ogen tegen schadelijke UV straling. U kunt bij Holland 4 You zonnebrillen laten bedrukken met uw logo of uw bedrijfsnaam. Ook leveren we hoesjes voor het opbergen van (zonne)brillen die prima geschikt zijn als reclamedrager. Deel onze scherp geprijsde zonnebrillen uit op een beurs of festival en u zult zeker gewaardeerd worden.

Laat uw producten voorzien van uw merknaam

Alle producten in de categorie outdoor en gereedschappen kunnen door Holland 4 You worden voorzien van uw logo, uw bedrijfsnaam of een zelf opgegeven tekst. Wij vectoriseren uw tekst voor u en u ontvangt vooraf per e-mail een proefdruk. Van veel artikelen is het bovendien mogelijk om een sample te ontvangen ter beoordeling. Na uw akkoord wordt uw order meteen in productie genomen en kunt u uw bestelling binnen 2 tot 3 weken verwachten. Voor herhaalde bestellingen kunnen wij u in veel gevallen een scherp aanbod doen, neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Artikelen 1 tot 15 van 1615

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 15 van 1615

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top