Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Overhemden & blouses

Overhemden en blouses

Overhemden en blouses bedrukt met een logo of tekst geven een professionele en nette uitstraling aan uw medewerkers. Uw receptioniste is het visitekaartje voor uw bedrijf met zo’n blouse van comfortabel katoen in lange of korte mouw. En medewerkers die op locatie werken, zijn duidelijk herkenbaar en altijd goed gekleed. De overhemden en blouses die wij aanbieden, zijn verkrijgbaar in een aantal makkelijk draagbare en te combineren kleuren. U bepaalt uiteraard zelf in welke kleur uw logo of tekst geplaatst wordt en welke techniek wij daarvoor gebruiken. U kunt daarbij kiezen uit zeefdruk of borduurwerk.

Prachtige bedrijfskleding voor iedere branche

In geen enkele bedrijfsoutfit mogen de prachtige overhemden en blouses van Holland 4 You ontbreken. Er is geen branche te bedenken, waar uw medewerkers in deze kleding niet goed voor de dag komen. Of u nu werkzaam bent in de horeca of met uw producten op beurzen en evenementen verschijnt. Met een overhemd of blouse waarop uw logo is afgebeeld, hoe klein en subtiel ook, komt u altijd professioneel over. Bij ieder product staat aangegeven wat het minimumaantal is, dat u kunt bestellen. U vindt er ook informatie over prijzen, samples en materiaal. Heeft u een specifiek verzoek of wilt u eerst een offerte op maat aanvragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Diverse maten en modellen

Uw medewerkers hebben ongetwijfeld niet allemaal hetzelfde postuur, dezelfde maat en dezelfde smaak. Gelukkig heeft u bij Holland 4 You een ruime keuze in maten en modellen voor dames en heren. Getailleerd, wijd, slim fit, met lange of korte mouw, met of zonder borstzakje, er is voor ieder wat wils. U wilt immers niet alleen dat uw medewerkers er goed uitzien, maar natuurlijk ook dat zij zich prettig voelen in hun werkkleding. U kunt diverse blouses en overhemden uit onze collectie combineren, terwijl uw personeel er nog steeds stijlvol en qua kleur identiek uitziet. Bij elk artikel is aangegeven hoeveel u er kunt bestellen.

Uw logo geeft een professionele uitstraling

Er zijn genoeg bedrijven, die hun werknemers vrijlaten in hun kledingkeuze. Maar vooral wanneer uw medewerkers op een voor publiek toegankelijke plaats aan het werk zijn, geeft een uniforme outfit met daarop het logo van uw bedrijf een professionele uitstraling. U kunt daarbij niet alleen denken aan mensen die voor u op pad gaan en op locatie werken, maar ook aan uw kantinepersoneel of uw receptiemedewerkers. Een overhemd of blouse staat niet alleen keurig, maar is ook overal bij te combineren. Zowel in een nette als in een casual stijl.

Holland 4 You al 20 jaar uw leverancier van bedrijfskleding

Holland 4 You uit Volendam is al meer dan 20 jaar uw leverancier voor bedrijfskleding. Wie zeker wil zijn van kwaliteit, service, gemak en een goede prijs is bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn op werkdagen telefonisch of per e-mail bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt bellen naar 0299 322 250 of ons een bericht sturen via info@holland4you.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Back to top