Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Shirts & Tops

Shirts en tops

Het grootste assortiment kleding dat u kunt laten bedrukken met uw logo of reclametekst vindt u in de categorie shirts en tops. Holland 4 You heeft tientallen modellen in evenveel kleuren voor u beschikbaar. Ideaal als bedrijfskleding voor uw medewerkers of als sponsoritem voor vereniging en sportclubs. Met uw naam prominent op de voor- of achterkant laat u iedereen zien dat u professioneel en succesvol bent. Teksten kunnen in verschillende kleuren en lettertypen worden gedrukt of geborduurd. Shirtreclame is een eenvoudige (en bij Holland 4 You goedkope!) manier om uw zichtbaarheid te vergroten.

Prachtige kwaliteit van bekende merken

Holland 4 You levert niet zomaar shirts en tops. Wij staan garant voor prachtige kwaliteit van bekende namen als Elevate, US Basic en het gerenommeerde sportmerk Slazenger. Shirts van katoen, al dan niet gecombineerd met viscose of polyester, hebben een mooie pasvorm en blijven ook na veelvuldig wassen hun kleur behouden. Wilt u voordat u uw bestelling plaatst eerst een proefexemplaar ontvangen? Dan kunt u dit aanvragen op de productpagina van het betreffende artikel. Wij brengen hiervoor wel kosten in rekening.

Voor ieder wat wils

Het aanbod shirts en tops is bij Holland 4 You zeer groot. We hebben niet alleen T-shirts en polo’s, maar ook sweaters, pullovers en hoodies. Lange mouwen, korte mouwen, met of zonder kraagje, wel of geen capuchon, dames-, heren- en kindermodellen. Het wordt misschien nog lastig om te kiezen uit zo’n uitgebreide collectie. Gelukkig weet u zeker dat u bij Holland 4 You kunt rekenen op de beste kwaliteit en voordelige prijzen. In de productomschrijving leest u alles wat u weten moet over het betreffende artikel. Bovendien kunt u direct zien of er een minimumaantal per bestelling vereist is. U kunt er ook meteen een offerte of een sample aanvragen.

Grote en kleine maten

U denkt misschien bij shirts en tops als promotieartikel in eerste instantie alleen aan dames- en herenkleding. Voor uw medewerkers of relaties. Maar wist u dat we bij Holland 4 You ook een behoorlijk aantal producten in kindermaten kunnen leveren? Handig als uw bedrijf een vereniging, sportclub of kinderopvang sponsort. Net zo leuk om tijdens een familiedag aan uw personeel cadeau te doen. Voor de prijs hoeft u het in ieder geval niet te laten. Afhankelijk van het aantal, kunt u bij Holland 4 You al voor slechts enkele euro’s per stuk de leukste en kleurrijkste kindershirts bestellen.

Snel uit voorraad leverbaar

Omdat Holland 4 You de meeste producten direct van de leverancier afneemt, kunnen wij uw bestelling shirts en tops snel uit voorraad leveren. Op onbedrukte artikelen hoef tu niet langer dan 3 tot 5 werkdagen te wachten. Wilt u zo’n mooi shirt, comfortabele sweater, sportieve polo of coole hoodie met uw logo, bedrijfsnaam of slogan laten bedrukken? Stuurt u ons dan een vectorbestand van de te plaatsen afbeelding. Wij sturen u daarna zo snel mogelijk een gratis mailproef van het te verwachten resultaat. Gaat u daarmee akkoord, dan zetten wij het productieproces in gang en sturen uw bestelling doorgaans binnen 1 à 2 weken naar u op.

Artikelen 1 tot 15 van 176

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Artikelen 1 tot 15 van 176

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Back to top