Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Poncho's

Poncho's

Makkelijk, handig, compact, effectief en goedkoop. Dat zijn slechts een aantal woorden om onze poncho’s te beschrijven. Of uw bedrijf nu wel of niet iets met buitenactiviteiten te maken heeft, een poncho is altijd een praktisch geschenk. Dit promotieartikel komt in ons klimaat vaak genoeg van pas. Het is makkelijk in een tas of jaszak mee te nemen en zal op de meest onverwachte momenten aan uw bedrijf, als gulle gever, doen denken. Holland 4 You heeft diverse poncho’s van verschillende diktes en materialen. We hebben zowel wegwerp poncho’s als opvouwbare poncho’s die meerdere malen te gebruiken zijn.

Wegwerp poncho’s

Om gratis weg te geven bij grote evenementen zijn onze wegwerp poncho’s uitermate geschikt. Ze zijn goedkoop, klein verpakt en kunnen na gebruik gewoon bij het plastic afval. Bovendien zet u zichzelf er meteen mee op de kaart. Denkt u zich eens in hoeveel mensen u kunt bereiken bij een festival of popconcert in de open lucht. We kunnen de poncho’s, afhankelijk van het materiaal, voorzien van een gedrukte tekst of van een sticker met uw logo. Is dat niet mogelijk? Dan kunnen we uw bedrijfsnaam eventueel ook nog op de verpakking vermelden.

Poncho in plastic bal met logo

Dat is pas handig! Een poncho die verpakt is in een plastic bal aan een karabijnhaak. Makkelijk mee te nemen als sleutelhanger (op de fiets) of om aan een rugzak of sporttas te haken. Zodra de bui losbarst is de poncho binnen enkele seconden uitgepakt en klaar voor gebruik. De plastic bal is bovendien eenvoudig te voorzien van uw logo, welke met tampondruk in het midden wordt afgebeeld. U kunt hiervoor 1 tot 5 verschillende kleuren gebruiken. Naast diverse ballen in uni kleur, hebben we ook ballen met voetbalprint. Daar maakt u ieder team blij mee!

Compacte give away die altijd van pas komt

Wanneer u op zoek bent naar een passend promotieartikel voor uw bedrijf, heeft u een enorme keuze aan producten. Het ideale cadeau is niet alleen leuk bij ontvangst, maar blijft ook daarna nog nuttig. U wilt immers uw klanten zolang mogelijk aan uw bedrijf laten herinneren. Een regenponcho is voor dat doel prima geschikt. Deze compacte give away komt immers altijd van pas. Het is een product dat niet smaak- of trendgevoelig is. Zodra de druppels beginnen te vallen, is iedereen blij uw poncho bij de hand te hebben.

Uw logo of slogan op een poncho

Diverse van onze poncho’s zijn geschikt om te bedrukken met uw logo of slogan. Of dit mogelijk is en wat voor techniek daarvoor gebruikt kan worden, hangt helemaal af van het materiaal, waarvan de poncho gemaakt is. Dunne kunststof is moeilijker te bedrukken dan dikke. We kunnen echter ook stickers aanbrengen met daarop uw naam. Wat de mogelijkheden zijn per product staat aangegeven op de betreffende pagina. Wilt u hierover advies hebben of heeft u andere vragen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze klantenservice. Zij zijn onder kantooruren bereikbaar op telefoonnummer 0299 322 250 of via e-mail naar info@holland4you.nl.

Artikelen 1 tot 15 van 38

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

 • Regen poncho

  Regen poncho

  vanaf € 0,645
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • PEVA poncho

  PEVA poncho

  vanaf € 0,85
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW
 • Sprinkle regenponcho

  Sprinkle regenponcho

  vanaf € 0,92
  zonder bewerking
  Excl. 21% BTW

Artikelen 1 tot 15 van 38

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Back to top