Vragen? Bel ons:

0299 32 22 50

Dé webshop voor bedrukte promotieartikelen!

Gratis logoservice & mailproef - > 30.000 artikelen - Beste prijs!

Samples

Als u niet zeker weet of het artikel waarop u naar opzoek bent voldoet aan uw wensen, kunt u eerst een sample bestellen.

Dit is mogelijk als er bij bepaalde artikelen in onze shop geen minimale bestelhoeveelheid van meer dan 1 stuks wordt weergegeven.

Als er bij het gewenste artikel bijvoorbeeld minimale bestelhoeveelheid 100 stuks staat aangegeven, dan gaat dat helaas niet.

In dat geval klikt u op de link bij meer "informatie op aanvraag" (zie rode pijl op foto).

Sample aanvraag

Vervolgens komt u op de pagina Offerte aanvraag en vult u het formulier in (voor alleen samples geen logo uploaden), binnen 24 uur ontvangt u dan een offerte voor de gewenste sample.

Door de enorme toename van sample aanvragen, zijn wij genoodzaakt om hiervoor de handling- en verzendkosten in rekening te brengen.

Deze kosten zullen wij bij een sample opdracht in eerste instantie factureren. 

Wordt ons een opdracht met bedrukking gegund en voortkomend uit een van de aangevraagde samples, dan ontvangt u een creditfactuur van de samples met bijbehorende handling- en verzendkosten. 

Uiteindelijk zijn de samples dan gratis!

Uw opdracht voor de sample dient u per mail of fax aan ons door te geven. Na ontvangst van uw opdracht worden de samples verzonden.  

Back to top